Legfrissebb

 

Vörösvári Tanösvények

Nulla hulladék

 FÓRUM »


Egyesületünk programjait támogatja:Nemzeti Együttműködési Alap- NEA
Pilisvörösvár Város Önkormányzata
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet


Együttműködő partnereink:Városi Könyvtár
Fridrich Schiller Gimnázium
Humusz Szövetség


Támogatóink »


 

A "Tégy valamit a környezet védelméért" programunkat támogatja a Nemzeti Civil Alapprogram, Pilisvörösvár Önkormányzata és a HuMuSz.


Szebb Környezetünkért Egyesület adószáma:
18706653-1-13
Bankszámlaszáma:
14100024-66043449-
01000007 - Volksbank

 

 

PilisPlaza.hu
Pilisvörösvári és környékbeli hírek, cégek, civil szervezetek

Bolhapiac újra, gyakrabban

Bejegyzés dátuma: 2015. március 18.

Örömmel tudatjuk, hogy a 2015-ös évre megkaptuk az engedélyt az Önkormányzattól, hogy a LOM-KINCS BAZÁR-t minden szombaton megrendezhessük. Köszönjük!

Az első alkalom 2015. április 4-én, az utolsó pedig október 31-én lesz.

bazar15

Az, hogy a korábbiaktól eltérően nem csak havonta egyszer, hanem minden szombaton találkozni tudunk, a részvevők kérése volt. Szívből reméljük, hogy ezzel nem csak nekik kedvezünk, hanem sok-sok új eladót, vevőt és látogatót is vonzzunk.

Kérünk mindenkit, hogy csapjon nagy hírverést ennek a programnak, hiszen minél többen vagyunk, annál élvezetesebb és hasznosabb időtöltés lesz.  Szóljatok a szomszédoknak, ismerősöknek, barátoknak, azoknak különösen, akik nem interneteznek és nem találkoznak ezzel a felhívással. Már a tavaszi nagytakarítás során gyűjtsétek külön az ide szánt holmikat és hozzátok majd ki, adjátok vagy cseréljétek el.

Az eddigi tapasztalatok alapján nem tudjuk megmondani mit érdemes kihozni, tulajdonképpen mindent, ami könnyen mozdítható. Lehet, hogy nem fog elsőre elkelni, de egyszer mindennek akad új gazdája.  Az árakat az éppen aktuális kínálathoz jó igazítani, vagy akár csere-bere során megszabadulni a feleslegünktől. A gyerekek is nagyon szokták élvezni: elhozzák megunt játékaikat, könyveiket és vagy zsebpénzt gyűjtenek, vagy egymás között cserélgetnek. Érdemes nagyon korán jönni, mert ahogy a piac bezár, a vásárlók is megritkulnak.

A vonatkozó törvény szerint itt a saját háztartásból kikerülő holmikat lehet árusítani, viszonteladókat, kis- és nagykereskedőket nem tudunk fogadni.

Van néhány dolog, amit tilos árulni, ezek közül néhány: jövedéki termékek (alkohol, cigaretta), gyógyszerek, lőfegyver (petárda és társai is!), erre a helyszínen dolgozó rendezőink figyelni fognak, kérjük fogadjátok az ő kéréseiket megértéssel.

Nagyon szép időt, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Bozsár Judit

(ha kérdésed van még a LOM-KINCS BAZÁR-ral kapcsolatban, hívj: 06/30/358-6461)

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,